Zorggroep DOH kiest voor Lesage ICT

Gepost op 19.12.2018 door Lesage ICT

Begin december heeft Zorggroep DOH samen met Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE) besloten om in de regio Eindhoven te gaan werken met één huisartseninformatie systeem. De keuze is gevallen op Medicom van PharmaPartners. Hierdoor ontstaat er een aanzienlijke verbetering van de informatie uitwisseling, het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de inzet van e-health.

Als aanvulling hierop hebben Zorggroep DOH en Lesage ICT afgelopen maandag 17 december 2018 een meerjarige overeenkomst getekend voor het bieden van ICT ondersteuning aan alle aangesloten DOH-praktijken.

“Zorggroep DOH heeft in Lesage ICT een betrouwbare no-nonsense ICT-partner gevonden, voor zichzelf en potentieel voor alle praktijken. Met kennis van Medicom als gecertificeerde installatiepartner” aldus Irvin Talboom (Zorggroep DOH).

Bij deze willen wij Zorggroep DOH en de bij haar aangesloten praktijken bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar de voorzetting van de prettige en langdurige samenwerking!

Van links naar rechts: Jan-Erik de Wildt (Zorggroep DOH, directeur bedrijfsvoering ), Irvin Talboom (Zorggroep DOH, informatiemanager), André Lesage (Lesage ICT, commercieel directeur) en Tristan Huijser (Lesage ICT, accountmanager)

Interesse?

Wanneer u benieuwd bent op welke manier Lesage ICT uw organisatie, zorgdiscipline en/of Zorggroep kan ondersteunen, neem dan contact met ons op via 0165-519610 of verkoop@lesage.nl. Wij komen dan graag bij u langs voor toelichting en advies.

← Terug