Lesage ICT is naast ISO 27001 nu ook NEN 7510 gecertificeerd!

Gepost op 04.10.2018 door Lesage ICT

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om de ISO 27001 certificering te behouden en de NEN 7510 certificering te behalen. Met trots kunnen wij melden dat wij beide certificeringen (opnieuw) in de wacht hebben gesleept! Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle eisen van de norm voor informatiebeveiligingseisen.

 

Wat houdt de ISO 27001 certificering in?

Met deze ISO certificering toont Lesage ICT aan dat zij veilig en goed om gaat met de vertrouwelijke informatie van haar klanten. Uiteraard besteden wij altijd veel aandacht aan de beveiliging van uw informatie. Deze certificering geeft dan ook een formele bevestiging van wat wij in de praktijk al jaren doen.

Wat is NEN 7510?

Het doel van informatiebeveiliging in de zorg is het handhaven de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie. De basis van NEN 7510 is de implementatie van een managementsysteem waarin de beheers- en borgingsmaatregelen zijn vastgelegd. Niet alleen de techniek, maar vooral de mens staat hierin centraal. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat wij vertrouwelijk omgaan met uw privacy gevoelige informatie.

← Terug