Internet upgrade voor ADSL gebruikers van KPN

Gepost op 17.02.2016 door Lesage ICT

KPN heeft aangekondigd te gaan stoppen met hun ADSL diensten. Hiervoor in de plaats gaat KPN bij alle ADSL gebruikers de dienst VDSL aanleveren. VDSL is een snellere en stabielere variant van internet over koper. Alle ADSL klanten krijgen een nieuw modem zonder extra kosten van KPN. Deze wordt vakkundig door een monteur van KPN geïnstalleerd. Met dit nieuwe modem bent u voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen en afhankelijk van uw locatie ontvangt u ook een hogere snelheid.

b746b9fe-b4b3-4ac9-9d38-57d16847864d

De migratie vindt plaats met de volgende uitgangspunten:

  • u behoudt de huidige looptijd van uw contract;
  • de migratie is kostenneutraal, u betaalt gedurende de huidige looptijd van uw contract hetzelfde abonnementsgeld;
  • er worden geen monteurskosten in rekening gebracht;
  • u krijgt, indien mogelijk, een snelheidsupgrade naar een Zakelijk Internet Standaardpakket tot 50Mb;
  • u krijgt een andere verbinding met een nieuwe IP reeks, deze zal opnieuw ingesteld moeten worden;
  • de standaard betaalwijze is automatische incasso. Betaalt u op dit moment niet per automatische incasso, dan wordt deze betalingswijze direct na de modemwissel verandert in automatische incasso.

U krijgt dus aan de kant van KPN geen kosten voor de werkzaamheden, tenzij u geen vrije aansluiting meer over heeft. KPN is bezig om een kosteloze oplossing te verzinnen voor klanten welke geen vrije aansluiting hebben, nu betaalt u eenmalig €175,- excl. BTW. Wij adviseren u in dat geval te wachten op de kosteloze aanbieding van KPN, wij kunnen dit voor u nagaan. Voor de het opnieuw instellen van uw apparatuur kunnen wij u een aanbieding toesturen, dit is afhankelijk van waar u de ADSL dienst voor gebruikt en hoeveel apparaten u heeft. Wij kunnen na uw akkoord de modemwissel in werking gaan zetten voor u. Hiervoor hebben wij de volgende zaken nodig:

  • Uw laatste internetfactuur
  • Uw IBAN-nummer

Deze kunt u samen met uw aanvraag mailen naar verkoop@lesage.nl Wij zullen hierop u een aanbieding doen toekomen! Meer informatie over de modemwissel kunt u vinden: www.kpn.com/zakelijk/mkb/nieuwmodem.htm

← Terug