HP start terugroepactie voor notebook batterijen op!

Gepost op 29.06.2016 door Lesage ICT

Heeft u tussen maart 2013 en augustus 2015 een HP notebook aangekocht?

In samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties heeft HP een wereldwijd vrijwillig programma voor terugroeping en vervanging aangekondigd voor bepaalde notebookbatterijen.

De defecte batterijen zijn tussen maart 2013 en augustus 2015 wereldwijd geleverd bij bepaalde HP-, Compaq-, HP ProBook-, HP ENVY-, Compaq Presario- en HP Pavilion-notebooks, en/of verkocht als optie of als reserve, of geleverd als vervanging via ondersteuning van HP. De batterijen kunnen oververhitten en een brand en verbrandingsgevaar opleveren.

Wat betekent dit voor u?

Omdat deze batterijen brand- en verbrandingsgevaar opleveren, is het uiterst belangrijk dat u controleert of de batterij defect is. U moet het gebruik van defecte batterijen onmiddellijk te staken. Na verwijdering van de batterij kunt u uw notebook blijven gebruiken terwijl deze is aangesloten op via de adapter. HP biedt een gratis vervangende batterij aan voor elke batterij waarvan is geverifieerd dat deze defect is.

Hoe controleer ik mijn batterij?

Via onderstaande downloadknop kunt u een document van HP downloaden waarin een aantal mogelijk betrokken batterijen staan vermeld. Daarnaast kunt u via de website http://www.hp.com/go/batteryprogram2016 een utility downloaden, waarmee u de batterij in uw notebook kunt controleren. Voor ondersteuning kunt u uiteraard ook contact op nemen met onze supportdesk via 0165-519619.

Download

← Terug