Apotheek Prins Hendrikplein Den Haag

Gepost op 29.12.2016 door Lesage ICT

In opdracht van Appertijn Apotheken heeft Lesage ICT in het Haagse Zeeheldenkwartier Apotheek Prins Hendrikplein mogen inrichten. Voor Appertijn Apotheken betreft dit, naast 6 apotheken in de regio Gouda, de eerste apotheek in Den Haag.

Apotheek Prins Hendrikplein

De apotheek is gevestigd in een monumentaal pand, waar ook twee huisartsenpraktijken gehuisvest worden. De locatie is Medisch Centrum PHP gaan heten.

Apotheek Prins Hendrikplein

De voorbereidingen en verbouwing hebben ruim 1,5 jaar in beslag genomen maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Het interieur van de apotheek heeft een maritieme uitstraling; klassiek ogende apotheekkasten met een moderne twist. Voor het ultieme persoonlijke klantcontact, is er voor gekozen om zowel bij de medicijn uitgifte als bij de handverkoop kassa-werkplekken te realiseren. In de apotheek is ook “Try zone” gerealiseerd, waar klanten bekende en bijzondere producten kunnen proeven, voelen en ruiken met als doel om de producten aansluitend te verkopen.

Apotheek Prins Hendrikplein

Voor de optimale klantbediening is aan de buitenzijde naast de ingang een 24-uurs uitgifteautomaat geplaatst, zodat de bestelde medicatie ook buiten openingstijden op te halen is.

Lesage ICT is trots om aan dit project te hebben mogen meewerken en wenst Appertijn Apotheken, beherend apotheekster Floor van Leersum en haar team veel succes!

← Terug